Kunstcadeaus kopen

Bijzondere designartikelen
In onze kunstcadeauwinkel koop je bijzondere sieraden, porselein, glaswerk, keramiek, kalenders en woonaccessoires van diverse bekende ontwerpers uit Nederland en met name uit Utrecht. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Voor elk bedrag is er wel een uniek artikel te vinden. Ook je opgebouwde spaartegoed kan je zo nuttig besteden. Kom eens een kijkje nemen. Nu al nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje.
 
Himmeli met luchtplantjes
Nieuw zijn bijvoorbeeld de himmeli's met luchtplantjes van DraadZaken. Deze strakke geometrische vormen zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekent. Zij staan voor een opvallende eyecatcher in jouw interieur. De DIY himmeli's zijn er in verschillende formaten en vormen. Je kunt er dus lekker zelf mee aan de slag. 
 
 
 
Porseleinen vaasjes, bekers en mokken 
Ineke van de Werff maakt servies van porselein met een glazuur van 100% gerecycled glas. Vaasjes, bekers en mokjes, 10 verschillende vormen in 5 kleuren. Deze prachtige collectie vind je nu ook in onze kunstwinkel. Zeer de moeite waard om van nabij te bekijken!

 

 

Geen sleur meer door de Sleurkalender
Misschien is de Sleurkalender van Marloes Toonen een grappig idee. Het is een scheurkalender met 52 ideeën om vooral niet in een sleur te raken. Op elk moment kun je beginnen met scheuren, want er staan geen data op. Liever een kalender met data? Kijk dan eens naar de jaarkalender van Donker Utrecht met prachtige nachtfoto’s van de Domstad.