Transportservice op zaterdagen

Kunstwerken halen en brengen
Kunstuitleen Utrecht biedt elke zaterdag transportservice, met uitzondering van juli en augustus. In samenwerking met transporteur ACE kunnen grote of kleine kunstwerken, met een maximaal formaat van 2,50 x 1,40 meter, bij jou thuis worden bezorgd en/of opgehaald. 

Elke eerste zaterdag van de maand
Bezorgen en halen gebeurt iedere zaterdag met uitzondering van de maanden juli en augustus. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur haalt en brengt ACE koeriers de kunstwerken (de zogenaamde drempelbezorging, dus tot de voordeur). Het is belangrijk dat in die tijd iemand thuis is. Kunstwerken die worden opgehaald, moeten ingepakt zijn in luchtkussenfolie en klaar staan bij de voordeur. De folie is eventueel te koop bij de chauffeur voor € 3,00. 

Kosten per rit, betalen met pinpas 
De kosten per rit bedragen € 17,50 voor de stad Utrecht, € 25,00 voor de rand van Utrecht en € 30,00 voor de meeste plekken in de provincie Utrecht (inclusief btw en verzekering). In de bijlage vind je de zones en de bijbehorende tarieven. 

Meerdere kunstwerken tegelijk
De chauffeur brengt alleen de rit in rekening, dus als je meerdere kunstwerken tegelijk wilt laten halen of bezorgen is dat wel zo voordelig. Je kunt bij de chauffeur uitsluitend met pinpas betalen.

Levering buiten de standaard zones
Levering buiten de zones, zoals vermeld in de bijlage, zijn ook mogelijk. Hiervoor kan je zelf een offerte aanvragen bij ACE koeriers op 088 1200 120 of op info@acekoeriers.nl.

Transport aanmelden
Wil je gebruik maken van de transportservice, meld je dan aan via bijgaand formulier. Als je online een kunstwerk reserveert, kun je in het opmerkingenveld aangeven, dat je gebruik wilt maken van onze transportservice. Wij nemen dan contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om een transportverzoek telefonisch (030 286 19 80) of per e-mail aan te melden. Doe dat uiterlijk op de woensdag voorafgaand aan bezorgdatum.