Lenen met sparen

Wil je op termijn een kunstwerk kopen? Dan loont een spaarabonnement. Je betaalt dan voor het lenen een lager tarief per maand. Daarnaast spaar je een deel. De prijzen van een spaarabonnement zijn terug te vinden in de digitale catalogus bij de kunstwerken zelf. Elke keer als je van kunstwerk wisselt, berekent ons systeem automatisch de juiste prijs, inclusief het spaardeel. Je opgebouwde spaartegoed kun je op elk gewenst moment terugvinden als je inlogt in de digitale catalogus. Je kunt er zelfs het kunstwerk dat je leent direct online mee kopen of een kunstkadobon in de online shop mee aanschaffen. In onze winkel aan de St. Jacobsstraat 251, kun je ook jouw spaartegoed gebruiken om een kunstwerk te kopen, een KunstKadoBon aan te schaffen of designartikelen uit de kunstwinkel kopen. 
Houd er rekening mee dat opgebouwd spaartegoed aan Kunstuitleen Utrecht vervalt indien het niet binnen 3 jaar na opzegging van het abonnement is besteed bij Kunstuitleen Utrecht. Zie hiervoor ook het reglement.

Special deals (alleen geldig voor collectie "Kunstuitleen Utrecht")
Heb je een spaarabonnement en leen je een tweede, derde of vierde kunstwerk uit onze grootste collectie,  "Kunstuitleen Utrecht"? Dan geldt een vaste lage prijs van € 12,50 (€ 4,50 leenbedrag, € 8,00 sparen) per kunstwerk per maand voor het extra kunstwerk (ongeacht de waarde van het kunstwerk). Deze aanbieding geldt niet voor de collectie "Kopstukken".