Kunstwinkel

Nieuwe producten in onze kunstwinkel

In onze kunstcadeauwinkel koop je bijzondere sieraden, porselein, glaswerk, keramiek, kalenders en woonaccessoires van diverse bekende ontwerpers uit Nederland en met name uit Utrecht. Mooi voor jezelf en waardevol om cadeau te geven. Voor elk bedrag is er wel een uniek artikel. Je kunt ook betalen met je opgebouwde spaartegoed. Kom gerust eens een kijkje nemen. 
 
Himmeli's met luchtplantjes
Nieuw in ons assortiment zijn de himmeli's en luchtplantjes van DraadZaken. Deze strakke geometrische vormen zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekent. Ze zijn een mooie eyecatcher in uw interieur. De DIY himmeli's zijn er in verschillende formaten en vormen. Je kunt er dus lekker zelf mee aan de slag. 

 Porseleinen vaasjes, bekers en mokken 
We verkopen nu ook porseleinen vaasjes, bekers en mokjes van Ineke van de Werff. Ineke maakt dit servies van porselein, voorzien van een glazuur dat bestaat uit 100% gerecycled glas.  Er zijn 10 verschillende vormen en 5 verschillende kleuren.

 

 

Originele sleurkalender
Misschien is de Sleurkalender van Marloes Toonen een idee, een scheurkalender met 52 ideeën die ervoor zorgen dat je niet in de sleur zal raken. Je kunt op elk moment beginnen met de kalender, want er staan geen data op! Toch liever een kalender met data? Koop dan een jaarkalender van Donker Utrecht met prachtige nachtfoto’s van Utrecht.