Over Ons

Contact

Pop up Kunstuitleen Utrecht
oudkerkhof 48
3512 gl utrecht
030 286 19 80
info@kunstuitleenutrecht.nl

Openingstijden

Openingstijden Pop Up Kunstuitleen:
woensdag t / m zaterdag 11.00 - 17.00 uur
zondag 13.00 - 17.00 uur 
Let op: tijdelijk adres is Oudkerkhof 48, 3512 GL Utrecht
 

Bereikbaarheid

Op onze tijdelijke locatie op Oudkerkhof 48 kun je in onze pop up kunstuitleen een deel van onze collectie bekijken en de kunstwerken ophalen. Woon je in de buurt van Vleuterweide dan kun je ook je kunstwerken online reserveren en ze bij ons Pick up Point in Vleuterweide ophalen of terugbrengen. Lees hier hoe je ons het makkelijkst kunt bereiken in Utrecht of Vleuterweide

Parkeren

Parkeren is lastig in de binnenstad. Janskerkhof en Parkeergarage Springweg zijn in de buurt. Je kunt ook gebruik maken de bakfiets.

Ons team

Bij Kunstuitleen Utrecht werken 11 gepassioneerde kunstliefhebbers. We zijn elke dag bezig om onze klanten kunst te laten ontdekken en van kunst te genieten. Wij worden ondersteund door een betrokken Bestuur op afstand van Martine Spanjers (coördinator ZIMIHC Maatwerk), Frank Verleg (Partner at HLB Blömer accountants en adviseurs) en Sandra Verbeek (eigenaar Trainspot Office Leercentrum).

Wat doet Kunstuitleen Utrecht?

Kunstuitleen Utrecht is dé plek voor hedendaagse kunst in Utrecht. Door persoonlijk contact, advies op maat, een inspirerende presentatie van de collectie en het vertellen van het verhaal bij de kunst voelt iedereen, zowel particulier als bedrijf, zich welkom kunst te komen ontdekken, lenen en kopen. Kunstuitleen Utrecht faciliteert het hele proces van verwondering tot een kunstwerk aan de muur.

Informatie voor kunstenaars

Ben jij kunstenaar en hebben wij kunstwerken van jou in onze collectie? Of wil je kunst aan ons verkopen? Klik dan hier voor de mogelijkheden.