Geef kunst met kerst

Kunst als kerst cadeau

Het is de tijd van het jaar. 's Avonds is het vroeg donker, thuis mogen de kaarsjes weer aan en kun je genieten van de warmte in huis. Je zet een kerstboom neer en maakt je huis gezellig. Een mooi moment om kunst toe te voegen aan je woonkamer, keuken of hal! Je kunt natuurlijk jezelf kunst geven, maar heb je er al eens aan gedacht om je familie, vrienden of collega's te verrassen met kunst?

 

 

Kunst geven 

Geniet je zelf al van kunst dan weet je wat een schilderij, tekening of foto kan toevoegen aan je interieur. Het maakt je woonkamer persoonlijker en het heeft een positieve werking op je stemming. Het werkt ontspannend en geeft stof tot nadenken.

Gun je iemand het plezier van kunst en wil je deze ervaring cadeau geven? Met de KunstKadoBon van Kunstuitleen Utrecht geef je heel eenvoudig kunst cadeau.

 

Wil je een bon kopen? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

  • Koop de bon bij Kunstuitleen Utrecht op de St. Jacobsstraat 251 of bij Pop Up Twijnstraat 61. Je kunt zelf het cadeau bedrag bepalen. Check hier de openingstijden.
  • Koop de bon online! De KunstKadoBon is te koop vanaf € 25,-

 

Kunstuitleen Utrecht heeft ook een kunstcadeauwinkel in de kunstuitleen. Ben je benieuwd? Lees meer over ons assortiment of kom eens kijken in Utrecht.