Kunst voor in de woonkamer

 

Je bent een liefhebber van kunst en schilderijen, maar je weet niet goed welke kunstwerken goed passen bij de inrichting van je huidige interieur? Na het lezen van dit blog weet je hoe je je interieur met een kunstwerk meer sfeer geeft.

 

Inrichting en sfeer

Door kunstwerken en schilderijen toe te voegen aan je interieur kun je de sfeer in je woonkamer bepalen. Een schilderij ophangen is de ideale oplossing om een saaie plek in je huis te voorzien van meer sfeer.

 

Maar wat voor schilderij is hier eigenlijk geschikt voor?

In principe is alles mogelijk, zolang het maar voldoet aan jouw wensen. Je wilt natuurlijk wel dat het schilderij een beetje past bij de rest van de inrichting in de woonkamer. Heb je een sober kleurenpalet dan betekent het niet dat je ook een sober schilderij op moet hangen. Misschien juist iets kleurrijks. Zo komt het in vele woonkamers voor dat er een kleurrijk schilderij wordt geplaatst in een sobere interieurinrichting om de woonkamer een vrolijke uitstraling te geven. Het ligt eigenlijk vooral aan je smaak op het gebied van kunst.

 

kunst aan de muur    

 

 

Kunst voor in de woonkamer? Je kunt kunst ook op een andere plek ophangen.

Een schilderij ophangen kan op vele plekken in je huis, maar wat is de ideale plek om een schilderij op te hangen? Een populaire plek voor kunst in huis is boven de bank of boven de eettafel.

 

Wist je dat je kunst eigenlijk overal kunt ophangen?

Denk aan een mooi kunstwerk in de keuken of een kleiner werkje in de hal bijvoorbeeld. Als jij denkt dat een lege muur in de woonkamer wel een schilderij kan gebruiken, probeer het dan gewoon uit! Wil je ook een schilderij huren of kopen om op te hangen in de woonkamer? Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en reserveer direct.

 

kunstwerk in keuken 

 

 

Heb je thuis een werkplek? Maak hem nog fijner met een kunstwerk.

Nu we massaal thuiswerken zijn de meeste mensen creatief aan de slag gegaan met het creëren van een thuiswerkplek. Aan een bureau en fijne stoel mag het niet ontbreken maar heb je ook aan een kustwerk gedacht? Bij Kunstuitleen Utrecht leen je een heus thuiswerkkunstwerk, en betaalt je werkgever je abonnement. Tip je werkgever direct, een thuiswerkkunstwerk heeft vele voordelen. Zo verhoogt het bijvoorbeeld je productiviteit en stimuleert het je creativiteit.

 

Schilderijen voor thuis: zo kies je het kunstwerk dat bij je past!

Wanddecoratie voor je kantoor: zo pak je het aan.