Kunst kopen

Kunst kopen
Bijna alle kunstwerken van Kunstuitleen Utrecht zijn te koop. Je kunt kunst kopen met of zonder spaartegoed. In de digitale catalogus kun je de collectie bekijken en vind je ook de verkoopprijzen van de kunstwerken. Ook van het kunstwerk dat jij nu leent. 
 
Kopen met renteloze afbetalingsregeling
Kunstuitleen Utrecht biedt haar klanten een afbetalingsregeling waarbij het mogelijk is om, renteloos, in maandelijkse termijnen af te lossen. Deze afbetalingsregeling loopt via automatische incasso waarvoor jij als klant moet tekenen. De looptijd is een jaar, bij grotere bedragen kan dat ook uitgespreid worden. Uiteraard mag je opgebouwd spaartegoed gebruiken voor het aankopen van een kunstwerk. Heb je koopinteresse en wil je gebruik maken van de afbetalingsregeling? Neem dan eerst contact op per e-mail of via 030 - 286 1980.
 
Kopen met spaartegoed
Als klant met een spaarabonnement bouw je maandelijks spaartegoed op. Het opgebouwde spaartegoed kun je besteden aan de aankoop van een kunstwerk. Te weinig spaartegoed? Het restant kun je gewoon bijbetalen. Je hoeft dus niet te wachten tot je het totale bedrag hebt gespaard. Wist je dat je de hoogte van je spaartegoed online kan checken en zelfs online het kunstwerk dat je leent direct online kan kopen? Liever eerst persoonlijk contact? Mail ons, of bel 030 - 2861980. Geef daarbij aan of je je spaartegoed direct wilt verrekenen.

Je kunt je spaartegoed overigens ook besteden aan het kopen van KunstKadoBonnen. Kunst cadeau geven is een origineel idee! De ontvanger kan ermee kunst lenen of kopen, of het bedrag besteden in onze kunstwinkel met bijzondere designartikelen en sieraden van vooral Nederlandse ontwerpers.

Het spaartegoed blijft geldig zolang je lid bent van Kunstuitleen Utrecht. Na opzegging van het abonnement is het spaartegoed nog 3 jaar geldig. Daarna vervalt het aan Kunstuitleen Utrecht.