Kunstcadeauwinkel

Bijzondere designartikelen
In onze kunstcadeauwinkel koop je bijzondere sieraden, porselein, glaswerk, keramiek, kalenders en woonaccessoires van diverse bekende ontwerpers uit Nederland en met name uit Utrecht. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Voor elk bedrag is er wel een uniek artikel te vinden. Ook je opgebouwde spaartegoed kan je zo nuttig besteden. Kom eens een kijkje nemen. Nu al nieuwsgierig? Hier alvast een voorproefje.
 
Vazen van Hella Duijs
Van klein en schattig tot statig en krachtig. De vazen van Hella zijn er in verschillende soorten en maten. Allemaal even prachtig in zijn eenvoud. Speciaal voor kerst verkopen we kerstboom stolpjes in een speciale groene editie. 
 
 
 
 
lammers en lammers
Porseleinen beeldjes 
Leuke beeldjes, vaasjes en kaarsenstandaards van Lammers en Lammers. De zussen Lammers en Lammers maken vanuit Haarlem deze schattige porseleinen pupkes. Speciaal voor kerst verkopen we ook diverse kerstedities met kaars en in een mooie houten geschenkverpakking. 
 
 
Himmeli met luchtplantjes
Nieuw zijn bijvoorbeeld de himmeli's met luchtplantjes van DraadZaken. Deze strakke geometrische vormen zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekent. Zij staan voor een opvallende eyecatcher in jouw interieur. De DIY himmeli's zijn er in verschillende formaten en vormen. Je kunt er dus lekker zelf mee aan de slag. Te koop vanaf €11,-
 
 
 

Diverse (jaar)kalenders
Geen sleur meer door de Sleurkalender? Misschien is de kalender van Marloes Toonen een grappig idee. Het is een scheurkalender met 52 ideeën om vooral niet in een sleur te raken. Op elk moment kun je beginnen met scheuren, want er staan geen data op. Liever een kalender met data? Kijk dan eens naar de jaarkalender van Donker Utrecht met prachtige nachtfoto’s van de Domstad. Een verjaardagskalender kan ook, bijvoorbeeld van Plint of Cracco.

 
Nieuw! Tassen en portemonnees van Anna Treurniet
Anna maakt leuke leren accessoires gebaseerd op ontwerpen uit de jaren 50 en 60. De producten zijn allemaal handgemaakt van speciaal gekleurd leer dat zijn kleur krijgt door 'vegetable tanning'. Een eeuwenoude techniek waarbij uit planten gewonnen kleurstoffen worden toegepast.