Inspiratie nodig?

 
Ontdek wat jij zoekt
Op zoek naar een kunstwerk voor in huis? Wat wil je dat een kunstwerk je brengt? 
Wij helpen je graag bij het vinden van een kunstwerk. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kunstenaar, naar een kunstwerk dat past in je interieur of je je graag wilt laten verrassen: het kan allemaal. Het leuke van lenen is dat het erg flexibel is. Je kunt zo vaak wisselen als je wilt en ook eens iets proberen waarvan je denkt dat je het nooit zou kopen bijvoorbeeld. Door deze manier van kunst ontdekken, leer je je eigen smaak ontwikkelen en je voorkeuren kennen.
 
Interieur
Wil je dat een kunstwerk past bij je interieur? Bedenk wat belangrijk is bij de keuze. Gaat het om een specifieke plek? Gaat het om het formaat, de kleur of de techniek? In onze online catalogus kun je eenvoudig zoeken, je favoriete kunstwerken opslaan en reserveren.
 
Het verhaal
Wil je dat een kunstwerk je raakt of je een verhaal vertelt? Kijk dan eens wat langer naar een kunstwerk. Wat zie je? Wat gebeurt er op het kunstwerk? Is het herkenbaar (figuratief of realistisch) of juist niet (abstract)? Welke gevoel krijg je erbij? 
 
Laat je verrassen
Heb je eigenlijk nog geen idee wat je mooi vindt, leen dan een kunstwerk waar je een goed gevoel bij krijgt. Hang het gewoon thuis op en kijk of het bevalt. Door het uit te proberen, merk je of iets bij je past, lang genoeg interessant is of juist heel mooi past bij het interieur.
Heb je iets gevonden dat je aanspreekt? Kijk dan ook eens naar andere kunstwerken van dezelfde kunstenaar.
 
Weet je wat je wil?
Online kun je eenvoudig zoeken op diverse zoektermen zoals het formaat, de naam van de kunstenaar, de kleur, de stijl, het onderwerp en de prijs. Vink je ‘beschikbare’ kunstwerken aan dan zie je alles wat je direct zou kunnen lenen.