Kinderkunstuitleen

Kinderen ontdekken kunst
Voor kinderen en jongeren (4-16 jaar) hebben wij een aansprekende collectie kunstwerken, de kinderkunstuitleen. Daar kunnen ze zelf 'hun' kunst  ontdekken, ontwikkelen ze hun smaak en genieten ze van echte kunst. Willen ze iets anders lenen of zijn ze uitgekeken op een kunstwerk? Ruilen kan zo vaak ze willen. Het lenen van een kunstwerk onder de € 500,- kost € 5,06 per maand en het abonnement is maandelijks opzegbaar. 

Verwonderen
Wat is er nou leuker dan zelf een echt kunstwerk kiezen voor je eigen slaapkamer? In de kinderkunstuitleen sieren diverse kunstwerken de muren; grappige, kleurrijke, verhalende tekeningen, zeefdrukken, foto’s en schilderijen van bekende en minder bekende kunstenaars. Hier kan je kind thuis raken in kunst; kijken, ontdekken en zelf kiezen. Of gewoon lekker rondhangen en zich verwonderen. Een tekening maken of lezen over kunst. Spreekt een kunstwerk tot de verbeelding? Leen het gewoon eens een tijdje!

Online de collectie bekijken
Via de online catalogus kunnen ook kinderen alvast hun bezoek voorbereiden: zoek een kunstwerk uit de kinderkunstuitleen en reserveer het direct. Zodra je bericht ontvangt, kun je het kunstwerk in het echt komen bekijken op de St. Jacobsstraat 251. Bevalt het? Schrijf je kind dan in en neem het direct mee naar huis. Een van de ouders moet wel meekomen voor de legitimatie. Omruilen voor een ander kunstwerk? Dat kan altijd!

Klik hier voor de digitale catalogus van de kinderkunstuitleen

Koopinteresse?
Vind je een kunstwerk zo mooi dat je het wilt hebben? Ook jonge kunstliefhebber kunnen een kunstwerk kopen. Neem contact op via info@kunstuitleenutrecht.nl of bel 030 286 1980.