Kopen

Alle kunstwerken van de bedrijvenuitleencollectie zijn ook te koop. Goed om te weten dat het kopen van kunst fiscaal aftrekbaar is. Bekijk de digitale catalogus voor het veelzijdige aanbod. Het is ook mogelijk eerst kunstwerken te lenen en het op een later moment aankopen. 

En wil je niet voor jezelf maar voor bijvoorbeeld een bedrijfsopening of bedrijfsjubileum een uniek cadeau geven? Dan is de KunstKadoBon voor de bedrijvenuitleen wellicht een mooie optie. Daarmee kan je kunstwerken lenen of kopen. 

Kunstwerken kopen

Kunstuitleen Utrecht Bedrijven verhuurt niet alleen kunstwerken, maar bijna alle kunstwerken zijn ook te koop. Bekijk onze digitale catalogus voor de veelzijdige collectie. Dankzij de goede contacten met diverse kunstenaars, is het ook mogelijk om buiten onze beschikbare collectie een passend voorstel aan te vragen voor het aankopen van kunst. Heb je interesse, neem dan contact met op ons op per e-mail of bel 030 - 2861980.
 

KunstKadoBon Bedrijven

Wil je voor een bedrijfsopening of een jubileum met een origineel cadeau voor de dag komen? Dan gooi je met een KunstKadoBon voor Bedrijven hoge ogen. Je bepaalt zelf de hoogte van het tegoed. De ontvanger kan hiermee een kunstwerk uit de collectie van de bedrijvenuitleen huren. Het cadeautegoed kan ook besteed worden in onze kunstwinkel.