Tarieven

De huurprijzen van de kunstwerken zijn waardegebonden. Hoe duurder een kunstwerk, hoe hoger de prijs. Voor elk budget is er een ruim aanbod want veel kunstwerken zijn al te leen voor minder dan € 10,- per maand. Bedrijven lenen kunst voor een jaar. Langer of korter kan in overleg. Je bent niet gebonden aan een minimaal of maximaal aantal kunstwerken. Gaat jouw bedrijf uitbreiden of inkrimpen, dan passen we het aantal aan. En wist je dat het huren van kunst fiscaal aftrekbaar is? Kijk in de digitale catalogus voor een indruk van de collectie en de bijbehorende prijzen en verdere informatie.  

Huren is fiscaal aftrekbaar
Je kunt bij Kunstuitleen Utrecht Bedrijven kunstwerken kopen, huren of huren en tegelijk sparen voor een latere aankoop. Meestal gaat het om huur. Het voordeel is dat huren van kunst is dat je flexibel bent en kunt wisselen. Daarmee zorg je makkelijk en snel voor een nieuwe, frisse uitstraling. Het huren van kunst is fiscaal aftrekbaar. De huur- en verkoopprijzen zijn te vinden bij de kunstwerken in de digitale catalogus. Wij verkopen ophangsystemen (rails met draden) voor €25,- per stuk. Er wordt vooruit gefactureerd voor 1 jaar. 


Voor elk budget voldoende keus
De huurprijzen van de kunstwerken zijn waarde gebonden. Hoe duurder een kunstwerk, hoe hoger de prijs. Voor elk budget is er een ruim aanbod want veel kunstwerken zijn al te leen voor minder dan € 10,- per maand. Bedrijven lenen in principe voor een jaar. Langer of korter kan in overleg. Je bent niet gebonden aan een minimaal of maximaal aantal kunstwerken. Gaat jouw bedrijf uitbreiden of inkrimpen, dan passen we het aantal aan. Onze kunstwerken zijn verzekerd met een eigen risico van € 250,- per schade.  Kijk in de digitale catalogus voor een indruk van de collectie en de bijbehorende prijzen en verdere informatie.