Het abonnement

 

Je kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen; lenen zonder sparen of lenen met sparen. Met 1 abonnement leen je 1 kunstwerk. Je betaalt een bedrag naar de waarde van het kunstwerk. Download hier het reglement voor alle voowaarden.

 

Lenen zonder sparen

Lenen geeft je veel flexibiliteit. Met 1 abonnement leen je 1 kunstwerk. Je betaalt een leenbedrag naar de waarde van het kunstwerk. De prijs van een kunstwerk vind je in de digitale catalogus of op de achterkant van het kunstwerk. Elke keer als je van kunstwerk wisselt, berekent ons systeem automatisch de juiste prijs, gekoppeld aan het kunstwerk.

Special deals (alleen geldig voor collectie "Kunstuitleen Utrecht")
Leen je een tweede, derde of vierde kunstwerk uit onze grootste collectie, "Kunstuitleen Utrecht", dan geldt een vaste lage prijs van € 6,75 per kunstwerk per maand voor het tweede of extra kunstwerk (ongeacht de waarde van het kunstwerk). Deze aanbieding geldt niet voor de collectie "Kopstukken". 

Ben je jonger dan 30 jaar en in bezit van een CJP-Pas of studentenpas? Dan ontvang je 25% korting op het lenen uit de collectie "Kunstuitleen Utrecht". Wij verkopen de CJP-pas (kortingspas voor iedereen jonger dan 30 jaar) ook in de kunstuitleen voor € 17,50. Verpakt in een mooie doos, dus ook leuk om cadeau te geven. 

 

 

Lenen met sparen

Wil je op termijn een kunstwerk kopen? Dan loont een spaarabonnement. Je betaalt dan voor het lenen een lager tarief per maand. Daarnaast spaar je een deel. De prijzen van een spaarabonnement zijn terug te vinden in de digitale catalogus bij de kunstwerken zelf. Elke keer als je van kunstwerk wisselt, berekent ons systeem automatisch de juiste prijs, inclusief het spaardeel. Je opgebouwde spaartegoed kun je op elk gewenst moment terugvinden als je inlogt in de digitale catalogus. Je kunt er zelfs het kunstwerk dat je leent direct online mee kopen of een kunstkadobon in de online shop mee aanschaffen. In onze winkel aan de St. Jacobsstraat 251, kun je ook jouw spaartegoed gebruiken om een kunstwerk te kopen, een KunstKadoBon aan te schaffen of designartikelen uit de kunstwinkel kopen. 
Houd er rekening mee dat opgebouwd spaartegoed aan Kunstuitleen Utrecht vervalt indien het niet binnen 3 jaar na opzegging van het abonnement is besteed bij Kunstuitleen Utrecht. Zie hiervoor ook het reglement.

Special deals (alleen geldig voor collectie "Kunstuitleen Utrecht")
Heb je een spaarabonnement en leen je een tweede, derde of vierde kunstwerk uit onze grootste collectie,  "Kunstuitleen Utrecht"? Dan geldt een vaste lage prijs van € 12,50 (€ 4,50 leenbedrag, € 8,00 sparen) per kunstwerk per maand voor het extra kunstwerk (ongeacht de waarde van het kunstwerk). Deze aanbieding geldt niet voor de collectie "Kopstukken".