pop up Twijnstraat

Heb je de aankondiging al gezien? Binnenkort openen wij onze deuren op een nieuwe tijdelijke locatie: Twijnstraat 61. Nog niet eerder betrokken wij een pand in dit deel van de stad. Vanaf 3 september kun je ook in Utrecht-Zuid kunst ontdekken, lenen en kopen volgens het concept van Kunstuitleen Utrecht.

Op deze locatie tonen wij een dwarsdoorsnede van de collectie, van hedendaags werk van (jonge) Utrechtse kunstenaars tot aan de gevestigde orde zoals Moesman en Armando. Kleine etsjes die je gelijk mee naar huis wilt nemen, zwart wit foto’s en grote schilderijen, de collectie heeft voor iedere smaak en portemonnee iets passends.  Alle kunstwerken zijn uiteraard te leen en te koop.

De pop up Twijnstraat is inspirerend ingericht door ‘Studio Space Age’. Een vintage design en interieur studio, welke ook op 3 september haar deuren opent op deze locatie. Je kunt dus op de Twijnstraat terecht voor een kunstwerk en te gekke vintage meubelen en accessoires.

Van 3 t/m 5 september wordt de pop up opening feestelijk (en corona-proof) gevierd, met een hapje en een drankje. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om langs te komen, rond te kijken en te proosten op onze nieuwe locatie!

Ben je benieuwd naar onze voorbereidingen? Volg ons online via facebook @popupkunstuitleenutrecht en
instagram  @kunstuitleenutrecht