01-08 tot en met 04-12: Expositie QKunst & SIF

VAN BADGAST TOT RUÏNES
Kom kijken naar onze expositie in The Social Impact Factory! Vanaf 1 augustus tot en met 4 december kan je de gastexpositie van Kunstuitleen Utrecht in samenwerking met Qkunst bezoeken bij de Social Impact Factory (SIF) aan Vredenburg. Een kleine greep uit de collectie van Kunstuitleen Utrecht is daar te zien: intieme portretten, Vlaamse badgasten en bijfiguren uit historische schilderijen. Deze kunstwerken vertellen verschillende verhalen over ‘de mens’. Bovendien sluiten ze aan bij de Global Goals van de Social Impact Factory. Kunstwerken uit deze tentoonstelling zijn te leen of te koop via Kunstuitleen Utrecht. Nieuwsgierig naar de werken en de rest van de collectie die al vanaf € 6,75 te leen en grotendeels ook te koop is? Bekijk de collectie hier.

Over De Social Impact factory 
De Social Impact Factory is gevestigd in het zeer centraal gelegen voormalig Staffhorstpand, pal tegenover TivoliVredenburg en bestaat uit 2500 m2 beschikbaar voor ondernemerschap met impact. Hier worden zelfstandige ondernemers, startups, scale-ups en grote organisaties samengebracht in een fysieke broedplaats. Werkplekken zijn op flexibele basis te huur. 

Vind je het leuk om bij de feestelijke opening op 1 augustus te zijn, meer te weten te komen over de flexibele werkplekken bij de Social Impact Factory of ben je benieuwd hoe kunst in een werkomgeving staat? Kom dan langs op donderdag 1 augustus van 17:00-18:00 bij de Social Impact Factory. Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht (boven restaurant de Utrechter). Uiteraard ben je ook de komende maanden van harte welkom de kunst daar te bekijken. En ben je zelf geïnteresseerd in kunst bij jou op de werkvloer, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. 


Wist je dat het UITfeest er ook weer aan komt? Op zondag 15 september tijdens het UIT feest, geven we de Workshop 'Eerst kijken, dan zien' presenteren in het Academiegebouw. Op het Domplein staan een aantal zeecontainers van kunstgaleries en van Kunstuitleen Utrecht, waar wij dit jaar kunst van Utrechtse bodem laat zien. Houd onze agenda in de gaten voor het laatste nieuws rondom onze evenementen!