4 mei: Signeersessie Luuk Huiskes

Speciaal voor onze opening hebben wij een foto van Luuk Huiskes laten afdrukken. Op dit mini-kunstwerk staat de trots van Utrecht centraal: de Dom. Word klant tijdens de openingsweek en ontvang gratis het kunstwerk in het klein. Ook bij aankoop van een kunstwerk uit onze collectie ontvang je een mini-kunstwerk van Luuk Huiskes. Extra leuk om langs te komen als Luuk Huiskes aanwezig is en laat direct je kunstwerk signeren!

Over Luuk Huiskes
Het werk van Luuk Huiskes is gebaseerd op de techniek van fotografie maar voor het uiteindelijke beeld wordt meer de werkwijze van de schilder gevolgd. Niet de werkelijkheid bepaalt het uiteindelijke beeld maar de interpretatie van de maker. Onzichtbaar worden soms, en in verschillende mate, ingrepen gedaan die schilders als Turner gebruiken om die andere werkelijkheid neer te zetten. En ontstaat een landschap waarvan je voelt dat het zijn wereld is, een fictie, misschien zelfs een sprookje. Nog concreter gesteld, de geest van het landschap, het bos, komt daarmee naar voren. En draagt het beeld. 

Werk van Luuk Huiskes bevindt zich in collecties van onder andere het Stedelijk in Amsterdam en Bibliotheque Nationale Paris.