Brand New: openingsweek 1 - 11 mei

Nieuwe collectie
We hebben de afgelopen periode veel nieuwe kunst opgenomen in onze collectie. De nadruk in deze collectie ligt op kunst van jonge, Utrechtse, en veelbelovende kunstenaars. Nieuwsgierig? Kom dan zeker langs tijdens de openingsweek of bekijk en reserveer online.

Ontvang een mini kunstwerk van de Dom
Speciaal voor de opening heeft kunstenaar Remko Heemskerk een nieuw kunstwerk gemaakt van de Domtoren. Dit kunstwerk is zowel te leen als te koop. Word klant tijdens de openingsweek en ontvang het kunstwerk in het klein. Of kies voor een mini-kunstwerk van fotograaf Luuk Huiskes. Ook bij aankoop van een kunstwerk uit onze collectie ontvang je een van deze mini-kunstwerken.

Acties
Woensdag 1 mei is Caroline Cracco er voor het maken van een tekening in de etalage. Op zaterdag 4 mei komt Luuk Huiskes signeren en op zaterdag 11 mei is Remko Heemskerk aanwezig om te signeren. Extra leuk om tijdens een van de activiteiten langs te komen en de kunstenaars te ontmoeten! Ook heeft Cracco speciaal voor de opening een tas ontworpen, iedereen die langskomt ontvangt een van deze tasjes!

Facebook & Instagram
Volg het Facebookevent voor alle activiteiten en acties en houd Instagram in de gaten.

Openingstijden per 1 mei
Woensdag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00 uur. 

Parkeren bij de St. Jacobsstraat
Op de St. Jacobsstraat is betaald parkeren voor de deur of laden en lossen op de daarvoor bestemde plekken mogelijk. Indien gewenst helpen wij je graag even met het inladen of uitladen van het kunstwerk. Daarnaast zijn parkeergarage La Vie (Bijenkorf) en parkeergarage Paardenveld op loopafstand van onze kunstuitleen.

Heb je vragen? Neem dan contact op via info@kunstuitleenutrecht.nl of bel 030 2861980.