pop up Twijnstraat

 

Je kunt nu ook van onze inspirerende collectie kunst genieten in het knusse pand aan de Twijnstraat 61. Kom langs en ontdek welk kunstwerk bij je past. Nog niet eerder betrokken wij een pand in dit deel van de stad. Je kunt nu dus ook in Utrecht-Zuid kunst ontdekken, lenen en kopen volgens het concept van Kunstuitleen Utrecht.

Op deze locatie tonen wij een dwarsdoorsnede van de collectie, van hedendaags werk van (jonge) Utrechtse kunstenaars tot aan de gevestigde orde zoals Moesman en Armando. Kleine etsjes die je gelijk mee naar huis wilt nemen, zwart wit foto’s en grote schilderijen, de collectie heeft voor iedere smaak en portemonnee iets passends.  Alle kunstwerken zijn uiteraard te leen en te koop.

De pop up Twijnstraat is inspirerend ingericht door ‘Studio Space Age’. Een vintage design en interieur studio. Je kunt op de Twijnstraat terecht voor een kunstwerk en te gekke vintage meubelen en accessoires. Kom je ook? 

Tijdens de tentoonstelling ‘Spoor van verbeelding, 150 jaar Nederlandse spoorwegaffiches’  in het Spoorweg Museum, kun je in onze Pop Up een replica uit de tentoonstelling lenen. Een affiche leen je voor maar €9,75 per maand. Lees meer over deze bijzondere samenwerking.

 

Pop Up Kunstuitleen Utrecht
Twijnstraat 61
3511 ZJ Utrecht
030-2861980
info@kunstuitleenutrecht.nl

Openingstijden
donderdag, vrijdag en zaterdag 11-17 uur.

Ben je benieuwd naar alle ins en outs, volg ons dan ook op social media.
facebook @popupkunstuitleenutrecht en
instagram  @kunstuitleenutrecht