We gaan weer open!

Vanaf donderdag 14 mei.
We hebben je gemist en kijken er naar uit om je weer te zien in de kunstuitleen. Wil je langskomen? Dat kan op donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@kunstuitleenutrecht.nl*. 

We hebben de muren lekker vol gehangen zodat er genoeg kunst te zien is om uit te kiezen (zonder dat je de kunst hoeft aan te raken). Weet je al welk kunstwerk je wil lenen of kopen? Dan is het handig om van te voren online het kunstwerk te reserveren. Wij zoeken het dan op, maken het schoon en zetten het voor je klaar. 

In de kunstuitleen hanteren wij uiteraard de regels van het RIVM. We houden 1,5 afstand, je komt maximaal met 2 personen, we maken alles goed schoon en iedereen raakt zo min mogelijk aan. Heb je klachten? Dan verzoeken we je een andere keer te komen. Het bezoek ziet er dus wat anders uit dan anders. * Wil je een afspraak maken? Stuur een mail naar info@kunstuitleenutrecht.nl en geef duidelijk aan waar je voor komt, op welke dag en op welk tijdstip je wilt komen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je verzoek. We werken in blokken van een half uur waarbij we ruim plannen zodat we tussendoor lijsten van kunstwerken en oppervlakten schoon kunnen maken.

Donderdag 21 mei zijn we gesloten i.v.m. Hemelvaart.