Kunst voor bedrijven

Een aantrekkelijke werkomgeving versterkt een goede sfeer en het enthousiasme van je werknemers. Kunst in een bedrijf inspireert, wakkert de creativiteit aan en levert een positieve bijdrage aan het imago van het bedrijf. Kunstuitleen Utrecht Bedrijven adviseert je graag en kan helpen om jouw ruimtes stijlvol en verrassend aan te kleden met haar prachtige collectie. In de Kopstukken collectie vind je kunstwerken die recent zijn toegevoegd aan de collectie. 

Veel ervaring als adviseur
Ruim twintig jaar is Kunstuitleen Utrecht Bedrijven actief als kunstadviseur. Ons werk is kunst inzetten als sfeermaker. Wij richten entrees, kantoorruimtes, gangen, vergaderzalen en bedrijfsrestaurants smaakvol in met eigentijdse kunstwerken. Bepalend is waar de kunst moet staan en hangen om het gewenste effect te bereiken. Eén schilderij kan al het verschil maken.

Kunst inspireert elke werkdag
De grootte van jouw bedrijf is niet van belang; voor elk type onderneming hebben we een mooie, passende aankleding. Kunst inspireert, elke werkdag opnieuw. Voor sommige ondernemers laten wij zelfs muurschilderingen maken.

Veelzijdige aangepaste collectie
Voor bedrijven hebben we een goed onderhouden, ruime kunstcollectie, met onder andere veel Utrechtse kunst. We kunnen series inzetten van een bepaald formaat, kleur of kunstenaar.

Fiscaal aftrekbaar
Het voordeel voor bedrijven is dat kunst huren je flexibel maakt, betaalbaar is en zelfs volledig fiscaal aftrekbaar is.

We maken het makkelijk
Kan jouw bedrijf een frisse, nieuwe uitstraling gebruiken? Kies dan voor het gemak van onze ervaren kunstadviseurs, die jou het werk uit handen nemen en maatwerk leveren, waar jij en jouw collega's enthousiast van worden! Neem contact op per e-mail of bel 030 286 19 80. 

 

Collectie

Schilderijen, zeefdrukken, foto's, sculpturen. Kunstuitleen Utrecht Bedrijven beschikt over een gevarieerde collectie. Hij omvat werken van bekende kunstenaars zoals Jeroen Hermkens, Rolf Weijburg, Erik van Hoorn, Daniela Schwabe, Nicola Rozemeijer, Amerentske, Anutosh en Toon Laurense. Houd je van kleurrijk of ingetogen? Zoek je specifiek Utrechtse kunst of liever een thema, natuur, stad of mens? Jij bepaalt het uitgangspunt, wij adviseren. 

Direct naar de digitale catalogus? Klik hier

Lenen

Kunstuitleen Utrecht Bedrijven beschikt over een ruime en actuele, goed onderhouden collectie van schilderijen, zeefdrukken, foto's en sculpturen. De kunstwerken variëren van kleurrijk tot ingetogen en van abstract tot figuratief. Je kunt kunstwerken huren (met of zonder sparen) of kopen. Je bent niet gebonden aan een minimaal of maximaal aantal kunstwerken en als jouw bedrijf gaat uitbreiden of in moet krimpen kunnen we desgewenst per jaar het aantal geleende kunstwerken aanpassen. 

Kopen

Alle kunstwerken van de bedrijvenuitleencollectie zijn ook te koop. Bekijk de digitale catalogus voor het veelzijdige aanbod. Het is ook mogelijk eerst kunstwerken te lenen en het op een later moment aankopen. 

En wil je niet voor jezelf maar voor bijvoorbeeld een bedrijfsopening of bedrijfsjubileum een uniek cadeau geven? Dan is de KunstKadoBon voor de bedrijvenuitleen wellicht een mooie optie. Daarmee kan je kunstwerken lenen of kopen. 

Klantervaringen

Kunstuitleen Utrecht is een kleine, flexibele organisatie met ervaren, enthousiaste adviseurs. Sinds 1998 leveren wij maatwerk: wij denken mee met de klant om een passende collectie samen te stellen en richten de ruimtes sfeervol in. Wij luisteren naar uw wensen en kijken ook naar de architectuur van het gebouw, naar de functies van de ruimtes en naar de bedrijfscultuur. Zo komen we tot een persoonlijk en sfeervol advies. Tot onze klanten behoren grote bedrijven uit de bank- en verzekeringsbranche, de bouwsector maar ook kleinere bedrijven zoals belastingadviseurs, tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken, makelaars en andere MKB bedrijven. Lees hier de ervaringen van onze klanten met onze kunst.