Kantoor inspiratie: Zo zorgt u voor een geweldige werkplek

 

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw kantoorinrichting?

Er is al heel veel geschreven over vloerafwerking, opbergermogelijkheden en meubels, maar zelfs hiermee ontbreekt er vaak wat. Herkent u het beeld van lege witte muren, waar snel post-its en rommeltjes op worden geplakt? Overweeg dan eens kunst voor uw kantoor!


 

Wat kunst kan doen voor uw kantoor:

  • Door kunst op te hangen wordt uw kantoor echt uniek! Veel kantoren lijken erg veel op elkaar, met kunst kunt u zich echt onderscheiden!
  • Kunst brengt kleur en speelsheid op die kale (witte) muren. 
  • Kunst inspireert en raakt.
  • Kunst kan verbinden, doordat er vaak mooie gesprekken over ontstaan.
  • Kunst maakt een kantoor persoonlijk.
  • Kunst kan een interieur echt afmaken, de kers op de taart!

 

“Kunst vormt de perfecte vorm van afleiding tijdens je werkdag.”

Lees meer over waarom kunst op kantoor werkt!

 

collectie kunst voor bedrijven

Kunstuitleen Utrecht maakt uw kantoorinrichting uniek!

Kunstuitleen Utrecht verzorgt al tientallen jaren kunst voor bedrijven. We zijn heel flexibel in de aanpak. Misschien vindt u het wel heel leuk om medewerkers zelf een kunstwerk uit te laten zoeken, of mag een team van afgevaardigde creatievelingen de kunst uitzoeken. Met een voorstel op maat en goede service toveren we uw kantoor om naar een hele fijne en inspirerende werkplek. Na een jaar kunt u ook weer ruilen. U hoeft dus niet perse kunst aan te kopen om er wel van te kunnen genieten. En u kunt zich elk jaar weer opnieuw laten inspireren.

Kunstuitleen Utrecht representeert enorm veel kunstenaars, gerenommeerd maar ook het beste talent van de kunstacademie. Door kunst van deze kunstenaars op te hangen steunt u dus ook nog eens de culturele sector. Een win/win situatie dus! 

Wilt u ook een uniek interieur? Vraag een adviesgesprek aan via de mail.

 

thuiswerken met kunst ter inspiratie

Werken uw medewerkers juist veel thuis?

Kunstuitleen Utrecht heeft daarvoor een nieuwe service ontwikkelt, waarbij uw medewerkers blij gemaakt worden met een kunstwerk voor de thuiswerkplek! Zo kunt u ook op afstand bijdragen aan een prettig werkklimaat en laat u zien dat u een hele goede werkgever bent! Vraag nu een adviesgesprek aan!

Lees ook:
Kunst voor bedrijven: 5 redenen om voor kunst te kiezen
Kunst op kantoor: waar moet u op letten.
Wanddecoratie voor je kantoor: zo pak je het aan.