Over Ons

Contact

Kunstuitleen Utrecht
st. jacobsstraat 251
3511 bp utrecht
030 286 19 80
info@kunstuitleenutrecht.nl

Openingstijden

Kunstuitleen Utrecht:
woensdag t / m zaterdag 11.00 - 17.00 uur
 
 

Bereikbaarheid

Op de St. Jacobsstraat is betaald parkeren voor de deur of laden en lossen op de daarvoor bestemde plekken mogelijk. Daarnaast kun je bij ons een bakfiets lenen voor het vervoer van kunstwerken. Woon je in de buurt van Vleuterweide dan kun je ook je kunstwerken online reserveren en ze bij ons Pick up Point in Vleuterweide ophalen of terugbrengen.

Ons team

Bij Kunstuitleen Utrecht werken 11 gepassioneerde kunstliefhebbers. We zijn elke dag bezig om onze klanten kunst te laten ontdekken en van kunst te genieten. Wij worden ondersteund door een betrokken Bestuur op afstand van Martine Spanjers (coördinator ZIMIHC Maatwerk), Frank Verleg (Partner at HLB Blömer accountants en adviseurs) en Sandra Verbeek (eigenaar Trainspot Office Leercentrum).

Missie & visie

Kunstuitleen Utrecht is dé plek voor hedendaagse kunst in Utrecht. Door persoonlijk contact, advies op maat, een inspirerende presentatie van de collectie en het vertellen van het verhaal bij de kunst voelt iedereen, zowel particulier als bedrijf, zich welkom kunst te komen ontdekken, lenen en kopen. Kunstuitleen Utrecht faciliteert het hele proces van verwondering tot een kunstwerk aan de muur.

Informatie voor kunstenaars

Ben jij kunstenaar en hebben wij kunstwerken van jou in onze collectie? Of wil je kunst aan ons verkopen? Klik dan hier voor de mogelijkheden.