Wanddecoratie voor kantoor. Zo pak je het aan!

Hoeveel tijd breng  jij door op je kantoor? Best veel zeker!

Daarom is het zeker de moeite waard om van je kantoor een fijne plek te maken, waar je graag bent. Wanddecoratie brengt sfeer en kleur in je kantoor.

De aangeklede muren verbeteren ook de akoestiek, geen gekke galm tijdens het bellen is best prettig. Goede wanddecoratie past bij wat jij wilt uitstralen als je bijvoorbeeld klanten ontvangt. 

 

Maar hoe kies je de juiste wanddecoratie?

Vaak kiezen mensen voor posters, spiegels of andere betaalbare decoratie. Toch is het ook mogelijk om te kiezen voor iets unieks en iets duurzaams, namelijk kunst! Wanneer je kunst koopt ben je meestal een aardig bedrag kwijt, maar wist je dat je kunst ook kunt huren tegen een zeer schappelijk tarief?

 

kunst op je eigen werkplek

Bij Kunstuitleen Utrecht hebben we een grote collectie kunst. Voor het merendeel betaal je tussen de €7,- en  €15,- euro per maand. Wat krijg je hiervoor:

  • Keuze uit meer dan 1200 kunstwerken: Groot of klein, divers in techniek en stijl. Kortom je vindt sowieso iets wat bij je past.
  • Je kan jaarlijks ruilen, maar als je er nog niet op uitgekeken bent mag je het zo lang lenen als je wilt. 
  • Kom je er zelf niet uit en heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt? Kunstuitleen Utrecht geeft gratis advies op maat.

Lees hier meer over de mogelijkheden!

 

 

5 Tips bij het kiezen van kunst!

1. Als je kiest voor een ingelijst kunstwerk achter glas, let er dan op dat het werk op een plek hangt waar het niet spiegelt. Kies anders bijvoorbeeld voor een schilderij.

2. Kies voor een kunstwerk wat jou inspireert of waar je juist even rustig van wordt. De beste afleiding van de werkdag is, om even naar kunst te kijken!

3. Denk goed na over de grootte: Heb je een vrije muur? Dan kan een groot kunstwerk echt te gek zijn! Maar als je steeds met je bureaustoel er tegenaan komt, kun je beter een kleiner liggend kunstwerk kiezen wat iets hoger kan hangen.

4. Hang meerdere kunstwerken bij elkaar en laat het elkaar versterken! Een klein museumpje in je kantoor. 

5. Vind je het leuk om jonge kunstenaars te steunen? Kunstuitleen Utrecht koopt regelmatig werk aan van jonge kunstenaars die net zijn afgestudeerd. Vraag ernaar en we laten zien wat we in huis hebben.

 

geef je medewerkers kunst cadeau

Heb jij een aantal medewerkers in dienst en werken ze allemaal thuis?
Geef jouw medewerkers kunst cadeau voor hun thuiswerkplek.

Vraag meteen een adviesgesprek aan.