Kunst lenen en kopen

Wil je graag kunst lenen of kopen?

Kom naar Kunstuitleen Utrecht in het centrum van Utrecht. Kunstuitleen Utrecht is dé plek voor hedendaagse kunst in Utrecht. Wij laten je kunst ontdekken en van kunst genieten. Kunst verrijkt je leven en daarom vindt Kunstuitleen Utrecht dat kunst niet alleen thuishoort in een museum, maar onderdeel moet zijn van je dagelijkse omgeving: thuis of op je werkplek.

Wij begeleiden je in de zoektocht naar het kunstwerk dat bij jou of jouw organisatie past. Wij garanderen hierin kwaliteit door een zeer diverse, hoogwaardige, prikkelende, kunsthistorische en actuele collectie aan te bieden.

De klant staat centraal.

Door persoonlijk contact, advies op maat, een inspirerende presentatie van de collectie en het vertellen van het verhaal bij de kunst ben je welkom om kunst te komen ontdekken, lenen en kopen. Wij faciliteren het hele proces van verwondering tot een kunstwerk aan de muur en zijn een gids in de wereld van beeldende kunst.

Met de collectie en een groot netwerk van kunstenaars verbinden wij ons op een duurzame manier aan (maatschappelijke) organisaties en het Utrechtse culturele landschap.

 

Kunst vertelt verhalen, doet verwonderen en geeft betekenis. Kunst verrijkt je leven. Wij maken het mogelijk dat iedereen kunst ervaart in zijn directe omgeving.

 

Bekijk hier de collectie!

Lees meer over het lenen van kunst.

Kunst cadeau geven.