Inspiratie voor je huis

Ben je op zoek naar kunstwerk dat past bij jou en je interieur? Dan ben je bij Kunstuitleen Utrecht aan het juiste adres. Wij geven je graag tips aan de hand van je eigen wensen, je smaak en je woonstijl. Zo helpen we je het kunstwerk vinden dat bij je past.
 
Ontdek wat jij zoekt
Op zoek naar een kunstwerk voor in huis? Wat wil je dat een kunstwerk je brengt? 
Wij helpen je graag bij het vinden van een kunstwerk. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kunstenaar, naar een kunstwerk dat past in je interieur of je je graag wilt laten verrassen: het kan allemaal. Het leuke van lenen is dat het erg flexibel is. Je kunt zo vaak wisselen als je wilt en ook eens iets proberen waarvan je denkt dat je het nooit zou kopen bijvoorbeeld. Door deze manier van kunst ontdekken, leer je je eigen smaak ontwikkelen en je voorkeuren kennen.
 
Het verhaal achter een kunstwerk
Wil je dat een kunstwerk je raakt of je een verhaal vertelt? Kijk dan eens wat langer naar een kunstwerk. Wat zie je? Wat gebeurt er op het kunstwerk? Is het herkenbaar (figuratief of realistisch) of juist niet (abstract)? Welke gevoel krijg je erbij? 
 

Welk kunstwerk past bij je woonstijl?

Wil je een kunstwerk dat aansluit bij je interieur? Bekijk onze moodboards en ontdek welk kunstwerk bij je past.

Vintage en Design moodboard
Houd je van design, tweedehands parels en een eigen stijl? Bekijk dan dit moodboard. Wie weet kom je op ideeën voor een perfect kunstwerk voor je huis.

Industrieel moodboard
Houd je van stoer, staal, ruwe materialen, donkere kleuren en niet te veel poespas? Dan zit je hier goed.

Landelijk en romantisch moodboard
Houd je van pastelkleuren, ronde vormen en zachte stoffen? Bekijk dan dit moodboard.

Minimalistisch en Scandinavisch moodboard
Licht, ruimte, eenvoud en natuurlijke materialen zijn helemaal jou ding? Ontdek hier welk kunstwerk bij je past.

Klassiek moodboard
Houd je van donkere en diepe kleuren, luxe stoffen en klassieke details? Ontdek de schatten in de collectie. 

Of blader zelf nog eens door de digitale catalogus.

Kunst op thema

Iedere maand inspireren wij je met een thema in de kunst. Dan kan een stijl zijn zoals abstracte kunst, een kunstdiscipline zoals fotografie of iets waar kunstenaars door geïnspireerd raken. In de kunstuitleen is er een thema tentoonstelling, op de social media krijg je fijne dosis inspiratie en ook in de nieuwsbrief vind je meer achtergrond informatie over het thema. Via Pinterest ontdek je de kunstwerken uit onze collectie op thema.

2020
Oktober : NATUUR
November: JONGE MAKERS
December: LICHT

 

Wil je meer achtergrond informatie en up to date blijven over de collectie en nieuwtjes? Volg ons dan ook vooral op Facebook en Instagram.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

 

 

collectie

https://kunstuitleenutrecht.kunstuitleenonline.nl/catalogue
collectie

Inspiratie in je inbox

Hou je van kunst en wil je graag verrast worden? Meld je dan nu aan voor onze inspirerende nieuwsbrief en volg ons op facebook of instagram. Wij sturen je dan regelmatig een mail met nieuws over onze prikkelende collectie, leuke activiteiten die we organiseren, tips voor kunst aan de muur en andere nieuwtjes! 

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF