Inspiratie voor je huis

Ben je op zoek naar kunstwerk dat past bij jou en je interieur? Dan ben je bij Kunstuitleen Utrecht aan het juiste adres. Wij geven je graag tips aan de hand van je eigen wensen, je smaak en je woonstijl. Zo helpen we je het kunstwerk vinden dat bij je past.
 
Ontdek wat jij zoekt
Op zoek naar een kunstwerk voor in huis? Wat wil je dat een kunstwerk je brengt? 
Wij helpen je graag bij het vinden van een kunstwerk. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kunstenaar, naar een kunstwerk dat past in je interieur of je je graag wilt laten verrassen: het kan allemaal. Het leuke van lenen is dat het erg flexibel is. Je kunt zo vaak wisselen als je wilt en ook eens iets proberen waarvan je denkt dat je het nooit zou kopen bijvoorbeeld. Door deze manier van kunst ontdekken, leer je je eigen smaak ontwikkelen en je voorkeuren kennen.
 
Het verhaal achter een kunstwerk
Wil je dat een kunstwerk je raakt of je een verhaal vertelt? Kijk dan eens wat langer naar een kunstwerk. Wat zie je? Wat gebeurt er op het kunstwerk? Is het herkenbaar (figuratief of realistisch) of juist niet (abstract)? Welke gevoel krijg je erbij? 
 

Dat is de Kunst!

Een serie online mini-colleges van TivoliVredenburg, Stadsschouwburg Utrecht, Kunstuitleen Utrecht en Bibliotheek Utrecht. 

Welk kunstwerk past bij je woonstijl?

Wil je een kunstwerk dat aansluit bij je interieur? Bekijk onze moodboards en ontdek welk kunstwerk bij je past.

Kunst op thema

Iedere 1 a 2 maanden inspireren wij je met een thema in de kunst. Dan kan een stijl zijn zoals abstracte kunst, een kunstdiscipline zoals fotografie of iets waar kunstenaars door geïnspireerd raken.

Kunst voor in de woonkamer

Je bent een liefhebber van kunst en schilderijen, maar je weet niet goed welke kunstwerken goed passen bij de inrichting van je huidige interieur? Na het lezen van dit blog weet je hoe je je interieur met een kunstwerk meer sfeer geeft.

Schilderijen voor thuis

Hoe kies je het juiste kunstwerk dat past bij jouw smaak en interieur? Wat zijn perfecte schilderen voor thuis?

 

Grafiek, wat is dat eigenlijk?

Wat is dit en welke grafische technieken bestaan er?

Inspiratie in je inbox

Hou je van kunst en wil je graag verrast worden? Meld je dan nu aan voor onze inspirerende nieuwsbrief en volg ons op facebook of instagram.

Bekijk de collectie

Bekijk de collectie van Kunstuitleen Utrecht, reserveer je favoriet en leen of koop een kunstwerk.


Bekijk de collectie

Kunst cadeau geven

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef een kunst cadeaubon!