Inschrijven

Wil je kunst lenen? Schrijf je in bij Kunstuitleen Utrecht en maak een keuze tussen kunst lenen met sparen of alleen lenen. Voor het inschrijven berekenen we geen kosten, je betaalt dus alleen voor het kunstwerk dat je in huis hebt.

Heb je al een kunstwerk online gereserveerd en een bericht ontvangen dat het klaar staat? Kom het kunstwerk dan in het echt bekijken in de kunstuitleen. 

Om je in te schrijven bij Kunstuitleen Utrecht neem je bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of ID kaart) mee. Je kunt dan meteen een kunstwerk uitkiezen en meenemen. We vragen je een automatische incasso te tekenen, waarmee je toestemming verleent het abonnementsgeld per kwartaal van je rekening af te schrijven.

Je kunt je op elk moment van het jaar inschrijven en het is maandelijks opzegbaar. Het huurbedrag (eventueel met spaartegoed) wordt per automatische incasso aan het eind van elk kwartaal geïnd. Download hier het reglement voor alle voorwaarden.

Alle communicatie van Kunstuitleen Utrecht gaat per e-mail. Om die reden verzoeken we onze klanten altijd het correcte e-mailadres aan ons door te geven