Dit is dé manier om betaalbaar te genieten van kunst!

Bij Kunstuitleen Utrecht begrijpen we dat niet iedereen in één keer een groot bedrag kan of wil uitgeven aan kunst. Met onze afbetalingsregeling bieden wij jou de mogelijkheid om kunstwerken op een betaalbare manier te verwerven. En het beste van alles is dat je geen rente betaalt. Zo kun je zonder financiële druk genieten van de kunst die bij jou past.

In dit artikel leggen we uit hoe deze regeling werkt en hoe jij kunt profiteren van deze renteloze afbetalingsoptie.

Kunstkoopregeling: betaalbaar genieten van kunst

Als kunstliefhebber wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk kunstwerken in huis hebben. Maar de prijskaartjes die vaak aan kunst hangen, kunnen ontmoedigend zijn. Daarom biedt Kunstuitleen Utrecht een kunstkoopregeling aan, zodat kunst voor iedereen toegankelijk wordt.

Met de kunstkoopregeling kun je het aankoopbedrag van een kunstwerk verdelen over een periode van maximaal 24 maanden. En het beste is: er worden geen rentekosten in rekening gebracht. Je betaalt dus alleen het oorspronkelijke bedrag, zonder extra geld kwijt te zijn aan rente.

De voordelen van de renteloze afbetaling

De kunstkoopregeling biedt diverse voordelen voor kunstliefhebbers. Allereerst geeft het je de mogelijkheid om direct van kunst te genieten, zonder lang te hoeven sparen. Je kunt jouw favoriete kunstwerk in huis halen en er met volle teugen van genieten, terwijl je het in termijnen afbetaalt.

Daarnaast is de renteloze afbetaling een aantrekkelijke optie omdat het je geen extra geld kost. In plaats van rente te betalen, gaat het volledige bedrag naar het kunstwerk zelf. 


Kunst van Luuk Huiskens

Andere opties bij Kunstuitleen Utrecht

Uiteraard is het ook mogelijk om kunst te lenen. Zo kun je een kunstwerk eerst uitproberen. Je kunt ook kiezen voor ons spaarabonnement, waarbij je korting ontvangt op je leenbedrag. 


Kunst van Lisette Schumacher

Laat je inspireren door onze collectie en wie weet pronkt een van onze kunstwerken binnenkort bij jou aan de muur!

Fotografie: Ellis.Michiel