Hoe werkt het lenen?

Jouw wensen als uitgangspunt
Alles begint met een vrijblijvend bezoek waarbij jouw wensen het uitgangspunt zijn. We inventariseren de plekken, houden rekening met de architectuur van het gebouw, de functie van de ruimtes en de cultuur van uw bedrijf. Deze informatie gebruiken wij voor een plan op maat. In goed overleg selecteren we geschikte kunstwerken. Ga je akkoord, dan voeren we het uit.
 
De dag van de inrichting
Wij richten graag ook de ruimtes voor je in. Als je daarvoor kiest, komen wij met een ruime selectie kunstwerken. Dat wil zeggen: naast de voorkeur kunstwerken hebben we een aantal alternatieven bij ons. Samen maken we de definitieve keuze. Van tevoren is er door jou of jullie technische dienst gezorgd voor een ophangsysteem op de geselecteerde plekken.

De kunstwerken zijn verzekerd!
Vanaf het moment dat de kunstwerken hangen, is de collectie verzekerd met een eigen risico van € 250 per schade.

Kunstenaarsinformatie
Als we klaar zijn met inrichten, sturen we je een lijst met afbeeldingen van de kunstwerken en de plaatsen waar ze hangen. Bovendien ontvang je over elke kunstenaar informatie. Als je wilt, kunnen wij deze digitaal aanleveren voor je website of het intranet.

Kunst wisselen / kopen
Aan het eind van de huurperiode kun je besluiten de collectie te wisselen of de periode te verlengen. Ben je inmiddels zeer gehecht geraakt aan een of meerdere kunstwerken? De meeste kun je ook kopen. Je regelt alles met jouw vaste contactpersoon.