KunstKadoBon voor medewerkers

Steun de lokale ondernemers en verras je collega's met een uniek cadeau!

Ben je last-minute op zoek naar het perfecte cadeau voor je collega's? Wil je graag de lokale ondernemers in Utrecht ondersteunen én tegelijkertijd je medewerkers verblijden? Maak dan kennis met de KunstKadoBon van Kunstuitleen Utrecht! Deze cadeaubon geeft jouw collega's de mogelijkheid om zelf een kunstwerk uit te kiezen, passend bij hun smaak en interieur. Het is dé manier om hen te bedanken voor hun inzet en tegelijkertijd kunstenaars en galeries in onze stad te steunen.

 

De voordelen van de KunstKadoBon

Met de KunstKadoBon maak je jouw medewerkers gegarandeerd blij. Waarom zou je juist voor deze bon kiezen?

  1. Creatieve vrijheid: Door een bon van Kunstuitleen Utrecht cadeau te geven, kunnen jouw collega's zelf beslissen welk kunstwerk zij willen lenen of aanschaffen. Zo krijgen ze volledige vrijheid om iets uit te zoeken wat echt bij hen past.
  2. Lokale betrokkenheid: Als ondernemer begrijp jij als geen ander het belang van lokale betrokkenheid. Met de KunstKadoBon ondersteun je niet alleen jouw medewerkers, maar ook kunstenaars en de kunstuitleen binnen onze eigen regio.
  3. Duurzaamheid: In plaats van materiële cadeaus, geef je met de KunstKadoBon een duurzaam geschenk. Medewerkers kunnen namelijk gebruikmaken van onze uitleen, waardoor kunstwerken na verloop van tijd weer geruild kunnen worden voor iets nieuws.
  4. Eenvoudig en snel: Onze KunstKadoBon is eenvoudig online te bestellen via onze website.

 

Hoe werkt het? 

  1. Kies het gewenste bedrag voor de KunstKadoBon.
  2. Vul het bestelformulier in op onze website en geef aan dat het gaat om cadeaubonnen voor je medewerkers.
  3. Reken veilig en gemakkelijk af via iDEAL.
  4. Ontvang de KunstKadoBonnen per post.
  5. Je kunt de KunstKadoBon ook bij Kunstuitleen Utrecht kopen. Bekijk hier het adres. We zijn open van woensdag tm zaterdag van 11 - 17 uur

Bij Kunstuitleen Utrecht geloven we dat kunst mensen samenbrengt en inspiratie biedt. Met de KunstKadoBon geef je niet alleen een cadeau, maar ook een ervaring die blijvende herinneringen zal creëren.

Wacht niet langer! Bestel vandaag nog jouw KunstKadoBon en maak je collega's blij met een kunstwerk dat hun hart zal veroveren!