Kopen met spaartegoed

Kopen met spaartegoed
Als klant met een spaar abonnement bouw je maandelijks spaartegoed op. Het opgebouwde spaartegoed kun je besteden voor de aankoop van een kunstwerk. Te weinig spaartegoed? Het restant kun je gewoon bijbetalen. Je hoeft dus niet te wachten tot je het totale bedrag hebt gespaard. Wist je dat je de hoogte van je spaartegoed online kan checken en zelfs online het kunstwerk dat je leent direct online kan kopen?

Liever eerst persoonlijk contact? Mail ons, of bel 030 - 2861980. Geef daarbij aan of je je spaartegoed direct wilt verrekenen.

Je kunt je spaartegoed overigens ook besteden aan het kopen van KunstKadoBonnen. Kunst cadeau geven is een origineel idee! De ontvanger kan ermee kunst lenen of kopen, of het bedrag besteden in onze kunstwinkel met bijzondere designartikelen en sieraden van vooral Nederlandse ontwerpers. 

Het spaartegoed blijft geldig zolang je lid bent van Kunstuitleen Utrecht. Na opzegging van het abonnement is het spaartegoed nog 3 jaar geldig. Daarna vervalt het aan Kunstuitleen Utrecht.