Echt Utrechts

Zoek je een lokaal cadeau? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor sieraden, kaarten of servies.
 

BAM keramiek
Het Domtoren servies is de eerste collectie van BAM Keramiek.

De Utrechtse koffiebekertjes zijn het resultaat van een energieke samenwerking, waarin de dames van BAM Keramiek hun expertise combineren. Natasja heeft als klassiek pottenbakker veel ambachtskennis waar Lisanne als productontwerper veel van opsteekt. Andersom let zij als product ontwerper op de functionaliteit en de details van het uiteindelijke product.

Kopjes vanaf  € 14,50 

Ellen de Bruijn, Atelier Titi

Ellen de Bruijn is illustrator en woont en werkt in Utrecht. Het boek 'Utrecht' is bij ons te koop. Het is een prentenboek met ruim 80 kleurrijke illustraties verspreid over 57 pagina’s over de stad Utrecht. De teksten zijn geschreven door Brigitte Nieubuur en staan vol van leuke weetjes en bijzonderheden!  Daarnaast verkopen we ook verschillende vrolijke (kerst) kaarten in de winkel.

Boek Utrecht € 19,95
Kaartenset kerst € 10,95

 

Donker Utrecht

Merijn van der Vliet fotografeert Utrechtse plekken na zonsondergang, de serie heet Donker Utrecht. Hij startte de serie begin 2011 op Facebook en waarvan het einde wat hem betreft nog lang niet in zicht is. De foto's maakt hij vooral in het zogenaamde 'blauwe kwartiertje', de schemerperiode waarin de lucht in korte tijd intens donkerblauw kleurt en er een perfecte balans ontstaat tussen hemellicht en kunstlicht.

Verjaardagskalender € 19,95
Puzzel  € 21,95