Dag van de Kunstuitleen én Verrassend Vredenburgkwartier

Ben je nieuwsgierig geworden?

Breng dan op zaterdag 4 november een bezoek aan Kunstuitleen Utrecht tijdens de Dag van de Kunstuitleen en Verrassend Vredenburgkwartier. Je bent van harte welkom om ons mooie programma te beleven en kennis te maken met onze uitgebreide collectie kunstwerken. Zowel ervaren kunstliefhebbers als beginners zijn bij ons aan het juiste adres. Laat je verrassen, inspireren en ontdek de wereld van kunst!

Wanneer: Zaterdag 4 november
Waar: Kunstuitleen Utrecht St. Jacobsstraat 251
Toegang: Gratis

 

Programma 4 november

BEKIJK Utrechtse kunst en kunstenaars 

We presenteren dan diverse kunstwerken uit onze collectie, allemaal gemaakt door getalenteerde Utrechtse kunstenaars. Het wordt een dag vol verrassingen en inspiratie, waarbij je kunt genieten van kunst die recht uit het hart van onze geweldige stad komt. Dompel jezelf onder in de lokale cultuur en laat je verwonderen door wat deze gepassioneerde makers tot stand hebben gebracht.

 

DOE MEE Interactieve workshop ‘Leren kijken naar kunst’

Geniet van de interactieve workshop ‘Leren kijken naar kunst’, waarbij onze kunstadviseur je begeleidt in een spannende ontdekkingsreis aan de hand van onze collectie kunstwerken.
De workshop start om 12:00u, 13:00u en 15:00u en duurt ongeveer een half uur.

 

SPECIALE ACTIE: Ben je nieuw als klant? Dan leen je de eerste maand gratis. Alleen op 4 november krijg je 15% korting in de kunstcadeauwinkel.

Meer informatie over Verrassend Vredenburgkwartier vind je hier!