UTRECHT23

Kom naar de tentoonstelling UTRECHT23. De (menselijke) natuur, een eindeloze bron van inspiratie, gezien door de ogen van vijf Utrechtse kunstenaars.

Met veel plezier toont Kunstuitleen Utrecht werk van de Utrechtse kunstenaars Charles Donker, Britt Dorenbosch, Jorn van Leeuwen, Bob Mollema en Sigrid van der Mersch.

 

Schoonheid van de geschapen wereld

Het is opmerkelijk hoe vaak we voorbijgaan aan de schoonheid van de geschapen wereld en de oerkracht van de natuur. We raken er gewend aan of nemen het niet waar. In de tentoonstelling UTRECHT23 hopen we dat je, door middel van de blik van vijf Utrechtse kunstenaars, opnieuw bewust wordt gemaakt van de ongelooflijke schoonheid van de natuur en je verbonden voelt met de diepgewortelde kracht die in ieder van ons schuilt.

Deze vijf kunstenaars tonen niet slechts door middel van penseel, potlood of gravure de natuur, maar ze herijken ook jouw zicht en laten je scherper waarnemen en beleven.

Een deel van de kunstwerken is alleen tijdens de expositie te leen en te koop. 

De opening vindt plaats op vrijdag 24 november om 17.30 uur. Inloop vanaf 17.00 uur. Meld je aan door mail te sturen naar info@kunstuitleenutrecht.nl 

Zaterdag 25 november t/m zaterdag 2 december

Open woensdag – zaterdag 11-17 uur