NIEUW23

Ontdek nieuwe kunstwerken in de kunstuitleen! Nieuw23 is een tentoonstelling met abstracte schilderijen die recent zijn toegevoegd aan de collectie van Stichting Kunstuitleen Utrecht.

In de tentoonstelling nodigen we je uit de kunstwerken langer te bekijken. Laat je meevoeren met de meditatieve schilderijen van Toon Laurense, overpeins de tijd tijdens het kijken naar de kunstwerken van Bas Lobik of ontdek de sferische werken van Lisette Schumacher waarin vorm en kleur samenkomen.

De collectie van Kunstuitleen Utrecht is bijzonder, veelzijdig en kenmerkt zich door actualiteit, jonge makers en een nadruk op kunst van Utrechtse kunstenaars. De stichting heeft als doel, het toegankelijk maken van kunst vanuit de overtuiging dat kunst je leven verrijkt. Kunst maakt het leven mooier, zet je aan het denken, doet verwonderen en geeft energie, aan iedereen, op zijn of haar eigen manier.

 

Vrijdag 14 april om 17.00 uur is de openingsborrel waarbij de kunstenaars aanwezig zijn. Je bent van harte welkom om ze te ontmoeten en de kunstwerken te ervaren.

AANMELDEN VOOR DE OPENING

 

Van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 april te zien bij Kunstuitleen Utrecht
St. Jacobsstraat 251
Open van woensdag t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur

 

Benieuwd naar de nieuwste aanwinsten in onze collectie? Krijg in dit blog alvast een sneakpeek!