JONG23

vrijdag 22 t/m zaterdag 30 september
expositie van jong talent

Met veel plezier exposeert Kunstuitleen Utrecht het werk van jong talent. In de tentoonstelling JONG23 zie je schilderijen en tekeningen, gemaakt door recent afgestudeerde kunstenaars aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

Maak kennis met de tactiele tekeningen van Chelsea van der Bend, bewonder de krachtige schilderijen van Stan Molenaar, ervaar hoe de kunstwerken van Sam Tromp zich verhouden tot de ruimte, ontdek het spel van licht in de schilderijen van Sam Werkhoven en de verfijnde schoonheid van de olieverfschilderijtjes van Rosalie Woudman, dé Jonge Maker van 2023. Met deze tentoonstelling biedt Kunstuitleen Utrecht opkomende (Utrechtse) talenten een uniek podium waar zij zich aan een breed publiek kunnen tonen.

 

Ontdek jouw nieuwe favoriete kunstwerk

Ben je op zoek naar unieke, eigentijdse en inspirerende kunstwerken? Wil je graag jong talent ondersteunen? Dan ben je bij Kunstuitleen Utrecht aan het juiste adres.

Onze tentoonstelling biedt jou de kans om te genieten van hele diverse kunstwerken die een actuele kijk op de wereld om ons heen verbeelden. Of je nu al een ervaren kunstliefhebber bent of gewoon kennis wil maken met jonge talenten, wij nodigen je van harte uit om onze expositie te bezoeken.

Actie

Leen of koop je tijdens de expositie JONG23 een kunstwerk uit de tentoonstelling.  Dan bezorgen wij het kunstwerk gratis bij je thuis op vrijdag 27 oktober. 

 

Kom langs bij onze tentoonstelling

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij JONG23. Onze kunstuitleen is gevestigd in het hart van Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die wil genieten van kunst.

Je kunt ons vinden op St. Jacobsstraat 251 en wij zijn geopend van woensdag tot zaterdag, tussen 11.00 en 17.00 uur.

Kom langs en laat je inspireren door de energie die JONG23 te bieden heeft!