Rondleidingen in de tentoonstelling

Bij de tentoonstelling verzorgen we een aantal rondleidingen, speciaal voor families met kinderen, en aansluitend op de verschillende routes. Wil je graag deelnemen? Meld je aan door een mail te sturen naar info@kunstuitleenutrecht.nl

Geef duidelijk aan welke dag en tijd je wil komen en met hoeveel mensen. Je ontvangt een bevestiging van aanmelding binnen een paar dagen.

 

Familierondleiding op woensdag

In de rondleiding kijk je samen naar de kunstwerken in de tentoonstelling en ga je op zoek naar onder andere de inspiratie van de kunstenaar, hoe zijn de kunstwerken gemaakt en welke gevoelens kunnen de kunstwerken bij je oproepen. 

woensdag 22 en 29 september en  6 oktober van 14.30 -15.15 uur
Ja, ik meld me aan!

Pannenkoek, informatieve rondleiding
In deze rondleiding bekijk en ervaar je de tentoonstelling vanuit het perspectief van de kunstenaar. Je komt meer te weten over hoe een kunstenaar geïnspireerd raakt, hoe zijn of haar werkproces vorm krijgt en wat de intentie van de kunstenaar is. Je krijgt informatie over diverse kunstenaars uit de collectie van Kunstuitleen Utrecht.

zaterdag 25 september en zaterdag 2 oktober van 13.00 - 14.00 uur
Ja, ik meld me aan!

Appeltaart, associatieve rondleiding
In deze rondleiding ga je kijken en ervaren. Wat voor gevoel krijg je bij een kunstwerk? Welke kunstwerken inspireren je? Waar blijft je oog hangen en waarom? Door in gesprek te gaan met elkaar, ontdek je hoe verschillend je kan kijken, beleven en ervaren. Er bestaat geen goed of fout! Door het kijken vanuit intuïtie en associatie is de beleving misschien wel anders dan wanneer je kijkt vanuit dat wat de kunstenaar bedoeld heeft.

zaterdag 25 september en zaterdag 2 oktober van 14.30- 15.30 uur
Ja, ik meld me aan!