Design

Studio Joost Gijzel

Joost Gijzel heeft zijn ontwerpstudio in het centrum van Utrecht. Vanuit zijn atelier met geweldig uitzicht op de Domtoren is dit architectonisch hoogstandje voor hem altijd een grote inspiratiebron geweest. Wij verkopen zijn FlowerTower - Domvaas in de kunstuitleen. Deze mooie keramieken vaas wordt geproduceerd door het Cor Unum. De vaas is 30 cm hoog en geschikt voor 1 bloem.

€ 79,-

Susan Bijl

De makkelijk opvouwbare en oersterke 'New Shopping Bag' van de Rotterdamse designer is wereldwijd te koop en verheven tot de Rolls Royce onder de eco-bags. Hij is opvallend, kleurrijk, multifunctioneel en last but not least duurzaam. Bijl werkt elk jaar met een ander kleurenthema, want zegt ze ‘het blijft hetzelfde ontwerp dus je moet zorgen voor afwisseling, de lol erin houden’. Er zijn ook een aantal andere producten in bij Kunstuitleen Utrecht te koop, zoals rugtassen en pouches. 

The New Shopping Bag M  
The New Shopping Bag L  
The New Bum Bag S  
The New Bum Bag M  
The New Pouch S + strap 
The New Pouch M + strap 
The New Back Pack  

Lex Pott

Lex Pott is een hedendaagse designer van eigen bodem. Lex Pott grijpt in zijn designs terug naar de basis, zowel op het gebied van vorm als het gebied van materiaal. Wij verkopen de Twist kaars waarbij hij gebruik maakt van de flexibiliteit van de wax en resulteert in een ontwerp waarvoor je geen kandelaar nodig hebt. Ook de NOEUD (Frans voor lus of strik) zeep is bij ons te koop. Hij is designed als sculptuur en is gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. De NOEUD zeep wordt handgemaakt in het atelier van Lex Pott in Rotterdam. De meeste zeep is een blok of een bar. Lex is ervan overtuigd dat zeep ook sculpturaal en ergonomisch kan zijn. Hieruit is de NOEUD ontstaan.

Twist kaars  € 25,-
Noeud zeep € 19,95