Nieuws

Agenda

Hier een overzicht van aanstaande evenementen bij Kunstuitleen Utrecht. Leuk als je langskomt!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook of instagram. En vergeet niet de blogs te volgen van Michiel Bosman, die maandelijks ons depot induikt voor de onbekende pareltjes in onze collectie. 

Kunstwinkel

Ken je onze kunstcadeauwinkel? Daar koop je bijzondere sieraden, porselein, glaswerk, keramiek, kalenders en woonaccessoires van diverse bekende ontwerpers uit Nederland en met name uit Utrecht. Mooi voor jezelf en waardevol om cadeau te geven. Voor elk bedrag is er wel een uniek artikel. Je kunt ook betalen met je opgebouwde spaartegoed. Kom gerust eens een kijkje nemen. Nu al nieuwsgierig? Klik verder voor een voorproefje.

Lenersacties

Speciaal tijdens de openingsmaand van onze pop up kunstuitleen: wie in september lid wordt van Kunstuitleen Utrecht mag kiezen uit een welkomstcadeau: gratis transport van het kunstwerk of een gratis ophangsysteem! Kom langs en schrijf je in!

In de pers

Kunstuitleen Utrecht is veel in het nieuws geweest, ook vanwege de brand van 14 juni jl. Hier vind je diverse nieuwsberichten van 2017 of volg onze stappen via onze facebook site. Ook de blogs van Michiel Bosman zijn een aanrader: hij blogt elke maand over de verborgen schatten uit onze collectie.