Nieuws

Wij gaan verhuizen naar St. Jacobsstraat 251

Graag informeren we je dat wij per 1 mei 2019 terug verhuizen naar de St. Jacobsstraat 251*, onze vertrouwde locatie van voor de brand in juni 2017. Inmiddels is het pand gerenoveerd en klaar voor gebruik. De gehele kunstcollectie is daar weer beschikbaar. We heten je vanaf 1 mei van harte welkom!

VVV cadeaukaart

Heb je een VVV cadeaukaart te besteden? Vanaf nu kun je de kaart ook inleveren bij Kunstuitleen Utrecht. Gebruik je tegoed voor het lenen van kunst, de aankoop van een kunstwerk of voor cadeautjes in de kunstcadeauwinkel.

 

Agenda

Hier vind je een overzicht van aanstaande evenementen bij Kunstuitleen Utrecht. Leuk als je langskomt!

 

Acties

Hier vind je een overzicht van de huidige acties voor het lenen of kopen van kunst en aanbiedingen in de kunstcadeauwinkel!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook of instagram. En vergeet niet ons eigen blog  of dat van Michiel Bosman te volgend, Michiel duikt maandelijks ons depot in voor onbekende pareltjes in onze collectie. 

Kunstcadeauwinkel

Ken je onze kunstcadeauwinkel? Daar koop je bijzondere sieraden, porselein, glaswerk, keramiek, kalenders en woonaccessoires van diverse bekende ontwerpers uit Nederland en met name uit Utrecht. Mooi voor jezelf en bijzonder om cadeau te geven. Voor elk bedrag is er wel een uniek artikel. Je kunt ook betalen met je opgebouwde spaartegoed of VVV cadeaukaart. Kom gerust eens een kijkje nemen. Nu al nieuwsgierig? 

Blog Kunstuitleen Utrecht

Hier vind je onze blog!

 

In de pers

Hier vind je onze nieuwsberichten.

Volg je ons al via facebook of Instagram? Wij posten regelmatig leuke acties en informatie over onze collectie en kunstcadeauwinkel.

Benieuwd naar onze verborgen schatten? Check het blog van interieurstylist Michiel Bosman