Nieuws

Vlog Kunstuitleen Utrecht

Hier vind je onze vlog die we in juni 2017 gestart zijn naar aanleiding van de brand achter ons pand aan de St. Jacobsstraat. 

Agenda

Hier een overzicht van aanstaande evenementen bij Kunstuitleen Utrecht. Leuk als je langskomt!

Dit voorjaar organiseert Kunstuitleen Utrecht op het Oudkerkhof 48 een reeks activiteiten waarbij de unieke collectie centraal staat. Altijd al eens willen weten wat grafiek precies is? Wat de kunstuitleen doet voor jonge kunstenaars? Of ben je net zo trots op Utrecht en haar kunstenaars als wij? Laat je dan verrassen en meld je nu aan. Deelname is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, like ons op facebook of instagram. En vergeet niet de blogs te volgen van Michiel Bosman, die maandelijks ons depot induikt voor de onbekende pareltjes in onze collectie. 

Kunstcadeauwinkel

Ken je onze kunstcadeauwinkel? Daar koop je bijzondere sieraden, porselein, glaswerk, keramiek, kalenders en woonaccessoires van diverse bekende ontwerpers uit Nederland en met name uit Utrecht. Mooi voor jezelf en waardevol om cadeau te geven. Voor elk bedrag is er wel een uniek artikel. Je kunt ook betalen met je opgebouwde spaartegoed. Kom gerust eens een kijkje nemen. Nu al nieuwsgierig? Klik verder voor een voorproefje.

Lenersacties

Maak gebruik van onze huidige actie: wie zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, mag de eerste maand gratis een kunstwerk lenen. 

In de pers

Hier vind je onze nieuwsberichten.

Volg je ons al via facebook of Instagram? Wij posten regelmatig leuke acties en informatie over onze collectie en kunstcadeauwinkel.

Benieuwd naar onze verborgen schatten? Check het blog van interieurstylist Michiel Bosman