VTS voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten kennismaken met kunst? Hun creatieve denkvermogen stimuleren en nieuwe perspectieven bieden? Dan ben je bij Kunstuitleen Utrecht aan het juiste adres! Aan de hand van VTS (Visual Thinking Strategies) gaan we samen een ontdekkend, verwonderend en verbeeldingsvol gesprek aan over- en met kunst uit onze collectie.

De kracht van Visual Thinking Strategies (VTS)

Visual Thinking Strategies is een gespreksmethodiek die gebruikmaakt van open vragen om te praten over kunst. Deze vragen nodigen je uit om op een aandachtige, verbeeldingsvolle en verdiepende manier verbinding te maken met het kunstwerk. Het voornaamste doel van het VTS gesprek is het creëren van een open klimaat: er zijn geen goede of foute antwoorden, het gaat erom wat het kunstwerk ons als toeschouwers te vertellen heeft.

Onze gekwalificeerde gespreksleider is geen bron van kennis, maar faciliteert een gelijkwaardige groepsdiscussie waarbij verschillende observaties van hetzelfde kunstwerk naast elkaar mogen bestaan. Op die manier wordt er als groep gezamenlijk betekenis gegeven aan het aanschouwde kunstwerk. Dit resulteert niet alleen in interessante inzichten, maar ook in verhoogde creativiteit en teambuilding binnen jouw bedrijf.

Een unieke ervaring voor jouw team

Bij Kunstuitleen Utrecht weten we als geen ander hoe belangrijk het is om medewerkers te inspireren en te laten groeien. Met onze VTS-sessies bieden we een unieke ervaring die verder gaat dan traditionele teambuilding-activiteiten. Stel je voor: samen met je collega's sta je oog in oog met een kunstwerk dat jullie nog nooit eerder hebben gezien. Jullie worden uitgedaagd om jullie observaties, gedachten en emoties te delen, zonder oordeel of juist antwoord. Dit zorgt voor nieuwe perspectieven, interessante discussies en bovenal: verwondering.

Laat kunst het verschil maken binnen jouw bedrijf

Ben je klaar om de creatieve potentie van jouw medewerkers aan te boren? Wil je ze stimuleren om anders te denken en nieuwe perspectieven te ontdekken?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor VTS-sessies bij Kunstuitleen Utrecht voor jouw bedrijf te bespreken.

Leuke extra: Besluit je als bedrijf na het VTS-gesprek ook graag kunst te gaan lenen bij Kunstuitleen Utrecht? Dan krijg je 1 keer het transport gratis!

Duur: 2 uur in totaal (VTS-gesprek 1 u)
Maximale groepsgrootte: 20 personen
Prijs: € 200,- excl. Btw.
Inclusief: Koffie/thee en (borrel)drankje na afloop