Teken Over

Het Huis van Betekenis is een artistieke gemeenschap die zich voornamelijk op illustratie, grafisch ontwerp en maatschappelijke projecten focust. Het is een thuis van creatieve geesten die zowel gezamenlijk als individueel werken.

In de collectie van Kunstuitleen Utrecht is al heel veel kunst van Utrechtse makers te ontdekken, maar we vinden het ook belangrijk om nog meer werk van andere Utrechtse kunstenaars te promoten.

In de expositie Teken Over nemen de makers van het Huis van Betekenis een groot deel van de begane grond van de Utrechtse kunstuitleen ‘over’ om een selectie van hun vrije werk te tonen. Deze bestaan uit bijzondere, unieke en autonome kunstwerken die hun eigen vaardigheden en ideeën verbeelden. De kunstwerken zijn allemaal te koop.

Deelnemende makers zijn; Amy Jane van den Bergh, Sanne Bet, Imke Boger, Lotte Dijkstra, Katja Fred, Albert Hennipman, Charlotte van Hout, Diana van Houten, Saskia Janssen (Studio Ski), Aïda de Jong, Bob Mollema, Patz van der Sloot, Timber Sommerdijk, Timon Vader, Thomas van der Vlis en Mark Verdult.

 

Opening vrijdag 8 december om 17 uur! Wil je erbij zijn? Meld je aan door een mail te sturen naar info@kunstuitleenutrecht.nl

Zaterdag 9 t/m zaterdag 16 december 2023

Kunstuitleen Utrecht
St. Jacobsstraat 251
woe- zaterdag van 11 – 17 uur